Ponedeljek in sreda: 12.30 - 19.30; torek, četrtek in petek: 7.30 - 14.30

Privilegi je, da lahko poskrbimo za zdravje vseh žensk ter njihovih dojenčkov.

ASIST. DR. BOJAN GRULOVIĆ

Že kot otrok sem vedel, da si želim postati zdravnik

Rodil sem se leta 1972 v Šibeniku. Zaradi narave dela mojih staršev sem otroštvo preživljal v družbi svoje varuške. Ravno ta gospa je začrtala mojo prihodnost. Namreč rekla je: "on bo ginekolog" . In le kdo bi si takrat mislil, da je bila moja kariera zapisana v zvedah.

Po končani osnovni in srednji šoli sem se vpisal na študij medicine na Medicinski fakulteti v Zagrebu, katerega sem leta 1996 tudi uspešno končal. Nato sem nadaljeval magistrski študij iz biomedicine v Zagrebu, ter tudi tega uspešno končal leta 2002. Leta 2007 sem opravil specializacijo iz ginekologije in porodništva na Ginekološki kliniki v Ljubljani. Po želji za novim znanjem in strokovnim izpopolnjevanjem sem se odločil tudi za doktorski študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani, kjer sem leta 2014 pridobil naziv doktor znanosti.

Moje delo je bilo skozi moje življenje zelo razgibano, delal sem v ambulanti za bolezni dojk kar 10 let. Aktiven sem bil tudi na področju izobraževanja študentov medicine kot asistent na Katedri za ginekologijo za porodništvo na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Opravljam tudi lasersko zdravljenje stresne inkontinence pri ženskah, imam tudi licenco The Fetal Medicine Foundation v Londonu za opravljanje meritev nuhalne svetline in 4D preiskav ploda.

Ves čas izobraževanja in težkega dela, vseh dežurstev in težkih trenutkov sem imel ob sebi svojo ženo, ki je vedno bila moja opora in moj največji motivator. Ob njej je vse bilo nekoliko lažje. Imava tudi dva čudovita otroka, starejšega sina in mlajšo hči, oba študenta medicine.

Svoje delo sem in vedno bom opravljal z vsem srcem. Moja varuška je imela popolnoma prav kadar mi je napovedala mojo usodo. Da bi imel še enkrat priložnosti znova začeti svoje življenje, ne bi spremenil poponoma nič. Vedno bi izbral ta poklic.

DIPL. MED. SEST. KLAUDIJA SPIŠIČ

Opravljam najlepše delo na svetu, ker poskrbim za zdravje žensk

Po končani osnovni šoli sem pričela z obiskovanjem Srednje zdravstvene šole v Novem mestu in leta 2012 končala študij na Visoki šoli za zdravstvo, kjer sem prejela naziv diplomirana medicinska sestra.

Sem mamica sinu Aneju in hščerki Lini.

Veseli me, da sem del ekipe, ki bodoče mamice spremlja do novega poglavja v življenju.

​Na najboljše stvari v življenju je potrebno počakati.